GERMANOS aniverseaza 10 ani de existenta si 101 magazine

Germanos Telecom Romania, filiala a grupului Germanos - cel mai mare retailer de telecomunicatii din Europa Centrala si de Sud-Est, sarbatoreste 10 ani de existenta si deschiderea a 101 magazine de la inceputul activitatii in Romania. Reprezentantii mass-media, partenerii si managementul companiei au aniversat acest eveniment, gazduit de celebra vedeta de televiziune Andi Moisescu, la Hotelul Howard Johnson Grand Plaza.

Aniversarea a debutat cu speech-ul domnului Dimitris Lolis, directorul general al lantului de magazine GERMANOS, care a declarat : "Realizarile Germanos in Romania din ultimii 10 ani de activitate reprezinta o baza solida de pornire pentru dezvoltarile viitoare. Incepand de astazi detinem 101 magazine in Romania care contribuie in mod esential la rezultatele generale ale grupului. Romania este una dintre cele mai importante piete pentru Germanos care detine 950 magazine in 7 tari".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related