Lowe&Partners, Initiative si HyperActive au creat un proiect special pentru promovarea Kinder Pingui si Kinder Felie de Lapte

Lowe&Partners, Initiative si HyperActive au colaborat pentru realizarea unui proiect special destinat promovarii Kinder Pingui si Kinder Felie de Lapte, informeaza un comunicat emis de GolinHarris. Astfel, Lowe si Initiative au creat un proiect special destinat promovarii categoriei "Kinder de la rece", exploatand patinoarul din Afi Palace Cotroceni. Proiectul se desfasoara in perioada noiembrie-decembrie, fiecare brand avand weekend-uri dedicate. De asemenea, HyperActive a dezvoltat aplicatii speciale pentru iPad si Facebook.

Continuand pozitionarea Kinder Pingui si ideea celui mai recent spot TV, patinoarul a gazduit familia de pinguini, au fost amenajate standuri cu jocuri de iarna, gradenele si stancile au fost decorate cu igloo-uri, pinguini Kinder Pingui si zapada. In weekend-urile dedicate Kinder Pingui, la achizitionarea a trei produse, copiii au posibilitatea de a castiga intrarea gratuita la patinoar, cu patinele incluse.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related