Old Spice MANta Claus: ho, ho, ho devine hot, hot, hot!

Old Spice MANta Claus: ho, ho, ho devine hot, hot, hot!

In nebunia Craciunului care vine de pe la jumatatea lui noiembrie, toata lumea se grabeste sa-si puna fesul de Mos si nasul de ren. Dar ce ziceti de un abdomen cu patratele si un prosop aruncat in jurul taliei? "Uita-te la mine si-apoi la mosul tau. I'm the Santa your man could be" pare a zice Isaiah Mustafa in runda de Craciun a lui Old Spice Guy, care a hotarat sa dea 7 miliarde de cadouri in luna Decembrie. Adica, da, fiecare om de pe planeta va primi ceva! Inclusiv noi.

In prima zi, in varianta unui Cerebel exotic, adapostit printre cadouri si beculete, ne invata ca "giving is the best way to receive something back" sau cum ar zice Cerebel&Co, "Primeste si daruieste". Demonstrand o profunda intelegere a eternului feminin, Isaiah ne face cadou o pereche de pantofi facuti din bijuterii – incomozi, stralucitori si pretiosi, pantofii vin la pachet cu o doza de sentimentalism tipic: "nimic nu e incomod atata timp cat te fac sa te simti frumoasa".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related