Au inceput inscrierile la Olimpiadele Comunicarii

In perioada 20 martie - 07 aprilie au loc inscrierile la cea de-a sasea editie a Olimpiadelor Comunicarii, serie anuala de competitii practice adresate tinerilor care isi doresc o cariera in industria de comunicare, organizata de Asociatia Ethos. Detalii despre inscriere pot fi gasite pe site-ul: http://www.olimpiadelecomunicarii.ro.

In ultimii ani piata locurilor de munca din domeniile care tin de comunicare (Marketing, Publicitate/PR, Media/Cultura/Publicatii, Internet/New Media) a evoluat in mod spectaculos. Conform celui mai important site de recrutari din Romania, BestJobs, angajatorii au inscris in ultimii doi ani 20.177 de cereri de angajare in comunicare (cifra care reprezinta aproximativ 22,5% din cererile de angajare din orice domeniu, depuse in aceeasi perioada, si aproximativ 80% din numarul de cereri de angajare in comunicare depuse in ultimii cinci ani). Tot in ultimii doi ani, numarul de astfel de locuri de munca a crescut anual cu 75% (de la 7.338 in 2004 la 12.779 in 2005). Cea mai spectaculoasa evolutie au avut-o cererile de angajare legate de internet/new-media - de la doar 8 cereri in 2004 la 1.958 in 2005.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related