Foote Cone & Belding Bucharest semneaza noul spot Zapp Talk Free

Agentia de publicitate Foote Cone & Belding Bucharest a realizat cel mai nou spot TV al companiei Zapp. Filmat intr-unul din mall-urile bucurestene, spotul evidentiaza perfect beneficiul Zapp Talk Free, si anume faptul ca folosind noul abonament de 4$ vorbesti mai mult si platesti mai putin. Cu Zapp Talk Free convorbirile in retea sunt gratuite, iar cele in alte retele sunt foarte ieftine.

Spotul are la baza o idee simpla si foarte clar comunicata: oferta Zapp Talk Free este atat de avantajoasa, incat toti cei care afla despre ea isi suna prietenii pentru a le da detalii. Iar numarul utilizatorilor este atat de ridicat incat acestia se "ciocnesc" la fiecare pas, chiar si sub acoperisul unei singure cladiri.
Intregul proiect a fost realizat in timp record, de doar o saptamana, iar filmarile au durat o zi. Desi pentru spot s-a organizat un casting foarte riguros, la fata locului s-a apelat la unul din trecatori pentru a-l interpreta pe tanarul cu role care apare la final. De ce? Pentru ca toata lumea a considerat ca avea un aspect care se incadra perfect in ideea spotului. "L-am vazut prin mall, ne-a placut la nebunie look-ul sau si l-am intrebat daca stie sa mearga pe role. Dupa ce a raspuns afirmativ nu a mai trebuit decat sa trecem la treaba. Si totul a decurs foarte natural!", spune Andreea Paun, FCB Copywriter.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related