Agentia de publicitate Foote Cone & Belding Bucuresti si-a schimbat numele in DRAFTFCB

Agentia de publicitate Foote Cone & Belding (FCB) Bucuresti si-a schimbat numele, incepand de marti, in DRAFTFCB, in cadrul unei strategii de schimbare a denumirii la nivel international, care a demarat anul trecut, informeaza marti un comunicat de presa transmis NewsIn.

DRAFTFCB este rezultatul alaturarii numelui agentiei DRAFT cu initialele numelui agentiei Foote Cone & Belding (FCB), ambele parte din grupul mondial de publicitate Interpublic.

Foote Cone & Belding (FCB) a fost infiintata in 1873 la Chicago si este una dintre cele mai vechi agentii de publicitate din lume. FCB a devenit parte din Interpublic in anul 2001. Agentia Draft a fost infiintata in 1978, ca agentie de marketing direct, sub numele de Kobs & Brady, iar in 1996 a fost cumparata de Interpublic.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related