4 premii in cadrul Intercontinental Advertising Cup pentru "American ROM"

4 premii in cadrul Intercontinental Advertising Cup pentru "American ROM"
The Cup - International Advertising Cup

Campania "American ROM", realizata de McCann Erickson Romania, a fost premiata in cadrul festivalului Intercontinental Advertising Cup, unde a castigat la categoriile "Best of Admaking" (subcategoriile "Best Use of Local Culture" si "Most Insightful Idea"), "Best of Media" (subcategoria "Best of MultiChannel") si "Best of Products and Services" (categoria "Best of Food"). Listele de winners si nominees au fost incluse in cadrul unui articol publicat pe thecupawards.com la sectiunea "News" (http://bit.ly/ArXG2r).

Campania a fost nominalizata si la subcategoriile "Best of Strategy" (categoria "Best of Admaking"), "Best of Direct Marketing" si "Best of PR" (categoria "Best of Media"). De asemenea, campania "Vodafone The Wedding", realizata de McCann Erickson Romania, a fost nominalizata la "Best of Communication Media and Publications" in cadrul categoriei "Best of Media".

Adrian Botan (membru al juriului Intercontinental Advertising Cup) a vorbit in cadrul unui interviu pentru IQads despre experienta sa ca jurat.

In cadrul competitiei sunt inscrise campaniile care au fost shortlistate la unul dintre festivalurile ADC*E, Golden Drum, ADFEST si FIAP. Intercontinental Advertising Cup rasplateste creativitatea campaniilor folosind criteriul "GENIUS LOCI", un concept care se refera la modul in care comunicarea se adapteaza la spiritul si cultura locului si a oamenilor pentru care a fost creata.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Companii

Branduri

Oameni

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related