Adrian Botan: Aproximativ 30% din business-ul McCann Erickson Bucharest e generat de proiectele din afara tarii

Adrian Botan: Aproximativ 30% din business-ul McCann Erickson Bucharest e generat de proiectele din afara tarii

Pe Adrian Botan (Director de Creatie Regional si Creative Partner, McCann Erickson Bucharest not Budapest) l-am prins “cu usa” la Cristal Festival, in Franta, la Courchevel. Intre o discutie cu reprezentanti de la clienti si agentii, o sesiune de jurizare, un vin sau o tura pe partie am vorbit si despre planurile de dezvoltare la nivel regional ale McCann Erickson si MRM Worldwide Romania, performantele de pana acum si despre clientii romani care sunt “mai misto pentru ca sunt mai antreprenoriali si nu tin de scaunul din corporatie”.

IQads: Cum ati decis sa va extindeti in afara granitelor Romaniei?
Adrian Botan: E o continuare logica a faptului ca noi am vrut mereu sa fim relevanti la nivel regional si, castigand Agentia Anului de 3 ori la Golden Drum, avem deja o reputatie foarte buna si ne stiu clienti de te miri unde. Am vazut oportunitatea de a deschide o alta piata, iar lucrurile s-au legat: coordonarea internationala a brandurilor My Coke si Waters pe Europa Centrala si de Est pe 23 de tari si Bite Letonia, Bite Lituania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related