The Public Advisors gestioneaza contul de PR al brokerului de asigurari de sanatate MediHelp International

The Public Advisors este agentia de relatii publice a MediHelp International, brokerul de asigurari de sanatate, incepand cu ianuarie 2012, informeaza un comunicat emis de The Public Advisors. Contul va fi administrat de Departamentul de Health&Beauty PR al agentiei.

Obiectivul principal al strategiei de comunicare este cresterea notorietatii brandului si pozitionarea MediHelp International ca top of mind in ceea ce priveste asigurarile private de sanatate performante.

Strategia de comunicare cuprinde elemente clasice de PR (comunicate de presa, conferinte si evenimente) la care for fi afiliate tactici precum mobile interactive marketing, luxury brand endorsement, etc. De asemenea, strategia cuprinde o componenta de comunicare online constand in crearea unei prezente pentru MediHelp International pe forumuri si bloguri, in retelele sociale si LinkedIn, retea in cadrul careia activeaza core-targetul companiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related