Etapele producerii cafelei prezentate pe pagina de Facebook Doncafe

Aplicatia de Facebook "Secretele Doncafe" desfasurata de Strauss impreuna cu agentiile IMAGE PR si The Geeks se desfasoara in intervalul 1 -27 martie 2012 si presupune participarea la un concurs cu intrebari despre procesul de producere al cafelei Doncafe in Romania.

Utilizatorii trebuie sa urmeasca 5 clipuri informative ce corespund proceselor prin care trece cafeaua Doncafe de la intrarea pana la iesirea din fabrica si sa raspunda apoi la cateva intrebari despre informatiile din clipurile anterioare.

"Ne-am dorit sa producem un mini-serial (5 episoade), prin intermediul caruia sa surprindem toate etapele din procesul de prelucrare a cafelei: receptia cafelei verzi, prajirea, macinarea, degustarea si ambalarea si depozitarea. Obiectivul vizat a fost acela de a le oferi fanilor nostri de pe pagina de Facebook ocazia de a intra in culisele Doncafe si de a se familiariza cu tehnologia folosita in productia cafelei", a declarat Ruxandra Petrescu (Senior Brand Manager, Doncafe).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related