Ogilvy PR construieste alaturi de GTC Romania

Globe Trade Center Romania, subsidiara locala a unuia dintre cei mai importanti dezvoltatori din domeniul real estate pentru regiunea Europa Centrala si de Est, a incredintat agentiei Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucharest coordonarea comunicarii pentru patru proiecte imobiliare de avengura.

Colaborarea intre cele doua companii a inceput in urma unui pitch pentru un singur proiect, licitatie la care Ogilvy PR a concurat impotriva a doua importante agentii full service. De atunci si pana in prezent, GTC a adaugat in portofoliul agentiei noi si noi proiecte. In cadrul unei colaborari de lunga durata, Ogilvy PR dezvolta si implementeaza pentru proiectele GTC strategii de comunicare cu o componenta puternica de relatii publice, dar care exploreaza si instrumente din alte zone ale comunicarii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneRelated