Ogilvy PR castiga pitch-ul MOL

MOL Romania Petroleum Products, parte din Grupul MOL, principala companie integrata de petrol si gaze din Europa centrala si rasariteana, a incredintat contul sau de relatii publice agentiei Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucharest in urma unei licitatii la care au participat 11 dintre cele mai importante agentii de comunicare de pe piata romaneasca.

"A fost un pitch ca un raliu, pe care ne doream foarte mult sa-l castigam, cu atat mai mult cu cat eram deja fanii benzinariilor MOL. Am descoperit in MOL Romania nu doar o companie puternica, ci mai ales o echipa de profesionisti si de oameni entuziasti cu care colaboram deja foarte bine", declara Gabriela Lungu, Managing Director Ogilvy PR Worldwide/ Bucuresti. Ogilvy PR va oferi companiei servicii de consultanta specifice colaborarii pe termen lung - managementul reputatiei si managementul situatiilor de criza, asistenta in activitatile de comunicare externa si coordonarea activitatilor de relationare cu mass media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related