George Lois. Prototipul lui Don Draper

George Lois. Prototipul lui Don Draper

George Lois este unul dintre principalii "arhitecti" ai Revolutiei Creative din anii ’60 in Statele Unite. S-a nascut pe 26 Iunie 1931 intr-o familie de emigranti greci in care tatal sau avea o mica afacere cu flori. A inceput sa lucreze alaturi de el devreme, de la 5 ani, acesta fiind probabil si motivul pentru care in prezent munceste mult si doarme doar 4 ore pe noapte. Ca fiu al unor imigranti greci, George Lois a trecut prin multe buclucuri pe parcursul copilariei sale petrecute in cartierul newyorkez West Kingsbridge, Bronx. Se batea saptamanal si nu putine au fost datile cand a ajuns acasa cu nasul spart. Dar a rezistat si si-a construit o atitudine cu care a castigat respectul celorlalti, lucru care l-a ajutat mai tarziu in cariera. Talentul pentru desen a contribuit la cladirea increderii in sine.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Companii

Pozitii

SectiuneBranded


Related