Studiu TreeWorks care determina vizibilitatea primarilor in mediul online romanesc

TreeWorks a lansat pe 3 aprilie o analiza a vizibilitatii primarilor din Romania in social media si presa online, informeaza un comunicat emis de companie. Analiza a fost realizata prin monitorizarea a peste 135.000 de surse online, in perioada 1 septembrie 2011 – 29 februarie 2012.

Obiectivul analizei este acela de a determina vizibilitatea primarilor in social media si in presa scrisa romanesti in contextul apropierii alegerilor. Indicatorii utilizati vizeaza mentionarile in articolele redactate de presa online, cat si cele realizate pe platformele de socializare.

Rezultatele studiului cantitativ sugereaza ca Sorin Oprescu, Primarul General al Municipiului Bucuresti este cel mai vizibil primar din mediul online romanesc, Marian Vanghelie este cel mai vizibil primar de sector, iar Radu Mazare, primarul orasului Constanta, este cel mai vizibil primar al unei resedinte de judet.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related