Campanie globala Mother ce promoveaza noua strategie de brand HTC printr-o sedinta foto de moda in cadere libera

Campanie globala Mother ce promoveaza noua strategie de brand HTC printr-o sedinta foto de moda in cadere libera

Pornind de la idea ca experientele personale pozitive conduc la recomandarea produselor, producatorul global de smartphone-uri HTC lanseaza o noua strategie integrata de marketing "Recomandat de" ce isi propune sa plaseze puterea in mainile utilizatorilor, folosind in spoturi numai utilizatori reali ai telefoanelor HTC, informeaza un comunicat de presa emis de McCann PR. Aceasta strategie va fi implementata la nivel global prin intermediul activitatilor de comunicare digitala, social media, PR si vanzari.

Campania ce promoveaza noua directie strategica este creata de agentia globala Mother in parteneriat cu HTC si contine un spot ce va fi lansat in cateva zile si care este filmat in Arizona de catre regizoarea Sara Dunlop (Rattling Stick Productions) si designerul de costume Martin Izquierdo. Creata pentru lansarea noii serii HTC One™, campania globala va rula in 40 de tari, iar protagonistii acesteia sunt Nick Jojola si Tony Mac, fani HTC pasionati de fotografie ce au realizat o sedinta foto cu ajutorul unui telefon in timpul unui salt cu parasuta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related