DRAFT SI REXONA FOR MEN - SI SUPORTERII AU SUPORTERI

Rexona for Men si Draft celebreaza impreuna pasiunea suporterilor pentru fotbal.
Sportul face parte din viata barbatilor. Rexona for Men face parte din viata barbatilor. Iar Draft realizeaza o promotie nationala pentru a pune suporterii in lumina reflectoarelor.

Nu numai jucatorii au amintiri bune de povestit. Si suporterii au amintiri. Pentru ei, Rexona for Men si Draft au infiintat Liga Suporterilor, care premiaza cu 100$ in fiecare zi, timp de 91 de zile, povestea impresionanta a unui fan adevarat. Momentele de bucurie, tristete sau aventura, traite la meciurile echipei favorite sunt premiate de Rexona for Men si publicate in Gazeta Sporturilor. Tot pentru barbatii amatori de sport, se infiinteaza porti de fotbal in hipermarketuri, unde cei care aleg Rexona for Men sunt invitati sa traga la poarta si sa castige premii instant - accesorii indispensabile urmaririi unui meci de fotbal in conditii optime: fluiere, claxoane, mingi. Totul alaturi de Rexona for Men - protectie extrema pentru pasiune extrema.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

SectiuneRelated