Zenith Media lanseaza Zed Digital

Zenith Media, parte a grupului Publicis, anunta lansarea diviziei digitale, Zed Digital.
La nivel european, Zed Digital este recunoscuta pentru calitatea serviciilor interactive de tip full service, fiind specializata in numeroase platforme digitale, de la marketing interactiv de performanta pana la UGC (User Generated Content) si mobile marketing. Reteaua Zed Digital are la baza o puternica expertiza si se bucura de o buna pozitionare la nivelul pietelor locale, desfasurandu-si activitatea in 30 de tari europene, cu un staff de 180 de angajati.

Detinand avantajul conferit de ZenithMedia, prin asumarea rolului de a asigura servicii de cea mai buna calitate clientilor, Zed Digital Romania va depune toate eforturile de a asigura servicii de aceeasi clasa si intelegere a business-ului clientului si va furniza tuturor clientilor actuali si viitori maximum de eficienta in serviiciile din aria digitala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related