Monica Trusca si Andreea Dogariu parasesc echipa de management a Inform Media Romania

Incepand cu luna mai 2012, Monica Trusca (coordonatorul diviziei de business online) si Andreea Dogariu (coordonatorul diviziei de print) si-au incheiat conditiile contractuale in mod amiabil cu Inform Media, companie ce face parte din trustul de presa Russ Media, informeaza un comunicat de presa emis de Inform Media.

Astfel, Istvan Fodor ramane singurul Administrator al Inform Media Romania si va continua sa conduca cele 2 divizii de business alaturi de Josef Kogler, CEO-ul Inform Media Group.

In ultimii 4 ani, Inform Media a devenit unul din jucatorii importanti din piata locala de publicitate online, cifrele sale de audienta ridicandu-se la 6 milioane vizitatori unici, 13 milioane vizite si 74 milioane afisari in fiecare luna, conform Sati.ro. Compania este cel mai mare publisher de titluri locale din vestul tarii, cu publicatii ca: Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Jurnal Aradean, Jurnal de Caras Severin, Agenda si Publi Tim.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related