Caravana Maggi revine la Bucuresti in data de 24 aprilie

"Inima Maggi revine acasa, de 2 ori mai pretioasa!". In data de 24 aprilie, caravana Maggi se afla in Bucuresti. Lipeste inima Maggi pe fereastra casei tale, asteapta vizita caravanei Maggi si poti castiga zilnic pana la 2000 Euro.
Daca reprezentantul Maggi a batut la usa casei tale, castigi automat 200 Euro pentru inima Maggi din fereastra si cate 100 Euro pentru fiecare produs Maggi pe care il ai in casa. Anul acesta, inima Maggi este de 2 ori mai pretioasa - 400 Euro - daca ai in bucatarie cel putin doua produse Maggi.

Cu ocazia celor 4 vizite ale caravanei Maggi in Bucuresti, 19 consumatori fideli ai produselor Maggi au fost recompensati cu premii in valoare de 9.300 Euro.
Pana pe 12 mai, de luni pana vineri intre orele 16 - 20, cele trei caravane Maggi vor vizita cel putin o data 45 de orase din intreaga tara. Caravanele cauta inimile Maggi conform unor instructiuni de cautare aleatoare concepute si autentificate de catre un notar public. Nu conteaza daca locuiesti in zona centrala a orasului sau in cea marginasa, daca resedinta ta este la bloc sau la casa. Caravana Maggi cauta inimi castigatoare in toate colturile orasului tau.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related