Un strop de balsam si al Doilea Razboi Mondial poate n-ar fi existat

Un strop de balsam si al Doilea Razboi Mondial poate n-ar fi existat

Ce bine ar fi daca lucrurile ar fi asa de simple incat totul s-ar rezolva cu niscaiva balsam de rufe. Toate focus grupurile ar fi aruncate in masina de spalat, ideile creativilor ar fi curatate de repetitivitate si parerile neavizate ale clientilor ar fi si ele date la inmuiat. Fara indoiala ca balsamul are farmecul lui, dar de-aici pana la a-i atribui superputeri demne de povesti pentru adormit copiii e cale lunga. Chiar daca stim ca, in cazul reclamelor pentru Comfort Fabric Conditioner, e vorba de o exagerare voita, parca nici asa nu e usor de inghitit.

Balsam pentru Hitler

E greu de crezut ca balsamul are un efect atat de puternic incat il spala pe Hitler de toate pornirile razboinice si-l transforma in pasnicul Gandhi. Extremele la care sunt plasate personajele sunt pur si simplu prea indepartate ca sa poata face un cuplu frumos, reusit, pe concept. Pentru ca, pana la urma, nu vorbim de inalbitor despre care e plauzibil sa credem ca dizolva orice urma de impuritate. Vorbim despre balsam care, in cel mai fericit caz, poate sa-i ofere lui Hitler o freza cu suvite mai putin rebele si o mustacioara moale si usor de pieptanat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated