Cu tine forta Imperiului fie. V-ati prins?

Cu tine forta Imperiului fie. V-ati prins?

Azi e Ziua Internationala Star Wars. Impatimitii francizei stiau deja asta, dar va anunt pe aceasta cale ca eu habar n-am ce se intampla in aceasta serie. Mi-au mai trecut franturi pe la ochi sau urechi, ba chiar imi amintesc ca m-a tarat taica-miu la Amenintarea Fantomei. Stiu ca se petrece in spatiu, ceva cu o stea a mortii, il stiu si pe Voldemort cu cascheta, si pe Leia cea cu niste cozi imposibil de impletit pentru muritorii de rand. Micutul verzisor care vorbeste pe de-andoaselea numit Yoda e si el prezent in mentalul colectiv, deci si la mine-n amintiri. 

Mi-am dat totusi seama ca, fara sa vad toate filmele, stiu destul de multe si din reclame. De pilda, stiu ca Darth Vader respira greu. Bine, la asta m-a ajutat si Naumovici, de la care am inteles cele mai multe despre ce se intampla in seria asta care, aparent, n-are sfarsit. Povestea spune ca, in 2003, spotul "Laser, frate!" pentru Altex se filma in doar o ora juma':

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related