Profesionisti din domeniul intraprenoriatului la Summer JADE Meeting

Conferinta Internationala de vara a Tinerilor Antreprenori (Summer JADE Meeting) va avea loc in perioada 19-22 iulie la Golden Tullip Resort din Mamaia. Proiectul este derulat de JADE Romania, Federatia Romana a Tinerilor Antreprenori, din care fac parte cele patru Junior Enterprise-uri de Romania: Business Organisation for Students, DaAfaceri, Liga Studentilor Electronisti (din Bucuresti) si Theory& Practice Consult din Cluj si se inscrie in Confederatia Internationala JADE.

Tema centrala a evenimentului este intraprenoriatul, in cadrul acestuia urmand sa sustina prezentari profesionisti nationali si internationali din domeniu, alaturi de membrii Junior Enterprise-urilor din reteaua internationala si conducerea acesteia, insumand 200 de participanti din 15 tari. Proiectul va consta in sustinerea unor workshop-uri, seminare si sesiuni de networking pe subtemele de Intrapreneurship.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded