Comenzi de pizza, paste sau salate prin aplicatia mobila Pizzicato

Ascend NetSolutions a dezvoltat prima aplicatie dedicata utilizatorilor de smartphone cu ajutorul caruia se pot efectura comenzi de pizza si alte produse gastronomice la birou sau acasa, potrivit informatiilor oferite de companie. Aplicatia este gratuita si este conceputa atat pentru utilizatorii de iPhone, cat si pentru cei care folosesc Android.

In primele 24 de ore de la lansarea in Google Play aplicatia a fost descarcata de 50 de utilizatori, iar varianta pentru iOS a fost acceptata si lansata la sfarsitul saptamanii trecute.

"Ideea a venit in urma parteneriatului dezvoltat cu SC Restaurant Gargantua pentru zona de web. Am dorit sa revolutionam modul de efectuare a comenzilor in domeniu. Aplicatia ii ofera posibilitatea utilizatorului sa plaseze comenzi pentru birou sau acasa, oferindu-i o mobilitate maxima. Practic, in aplicatia Pizzicato puteti efectua o comanda la mancarea preferata in timpul in care asteptati la un semafor, in trafic, in doar doi sau trei pasi simpli", spune Ramon Hiliti (Head of Programming pentru Pizzicato).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related