Biblioteca virtuala Vodafone poate fi accesata de la statia de metrou Piata Victoriei

McCann Erickson a dezvoltat sub umbrela "Vodafone aduce impreuna oamenii care cred in mai bine. Impreuna suntem mai puternici" proiectul "Biblioteca digitala Vodafone", amplasata la statia de metrou Piata Victoriei (M2), informeaza un comunicat emis de companie. Biblioteca, de unde pasionatii de carte isi pot descarca pe telefonul mobil sau tableta fascicule din volumele preferate, poate fi accesata pana pe 31 octombrie, iar traficul in cadrul mobisite-ului este gratuit pana la aceeasi data. Proiectul a fost realizat in colaborare cu Editura Humanitas.

Pe peretii de la statia de metrou Piata Victoriei (M2) sunt lipite imagini care infatiseaza rafturi de carti, pe ale caror cotoare sunt inscrise numele cartilor, autorii volumelor si QR Code-urile afererente. Prin scanarea unui QR Code, utilizatorul va fi directionat catre mobisite-ul bibliotecapemobil.ro de unde poate descarca gratuit un fascicol din fiecare carte in format pdf, epub sau audio.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related