Chris Colborn (R/GA New York) ajunge la Internet and Mobile World

Chris Colborn, EVP, Global Chief Experience Office la R/GA New York va ajunge in Bucuresti cu ocazia Internet and Mobile World. Expo-conferinta pentru solutii digital&mobile de business din Romania anunta prezenta lui Chris Colborn, EVP, Global Chief Experience Officer, R/GA, in cadrul evenimentului. Unul dintre cei mai importanti leaderi ai agentiei din New York, Chris Colborn, se alatura speakerilor prezenti in conferintele Internet and Mobile World.

Chris Colborn va deschide in prima zi de eveniment seria seminariilor din cadrul expo-conferintei de la Romexpo, inlocuind prezenta lui James Temple, R/GA Londra. In aceasta sesiune, Chris propune o analiza a modului in care agentia poate veni in intampinarea clientilor cu solutii integrate. Publicul va putea obtine informatii despre servicii interconectate, experiente si ecosisteme digitale care pun in valoare produsele, interactionand simultan si consumatorii, beneficiile reconstruirii si imbunatatirii arhitecturii de servicii din oferta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related