Hello Menthol semneaza rebrandingul concursului de creativitate INSPIRED

Hello Menthol semneaza rebrandingul concursului de creativitate INSPIRED

Concursul de creativitate pentru debutanti INSPIRED a trecut printr-un proces de rebranding semnat de Hello Menthol si se pozitioneaza acum ca platforma principala de lansare a tinerilor creativi din Romania, informeaza un comunicat de presa emis de The Public Advisors. Demersul de rebranding a inceput in ianuarie si s-a finalizat in august 2012, timp in care echipa Hello Menthol a oferit servicii de strategie de brand, identitate verbala si vizuala, design interactiv si comunicare.

"Pentru ca impartasim pasiunea pentru industriile creative si pentru ca noi credem cu tarie in misiunea Inspired, am realizat pro bono procesul de rebranding. Am redefinit brandul pentru a-l eficientiza si pentru a-l putea activa pe tot parcursul anului. Am vrut sa pastram esenta si traditia concursului, dar sa il revigoram pentru a-i creste vizibilitatea si impactul", a declarat Alexu Toader (Managing Partner, Hello Menthol).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related