[AdLife] Dragos Cazan (Springer & Jacoby): Am ramas in Romania pentru ca nu s-a inventat inca tara in care sa umble cainii cu covrigi in coada!

[AdLife] Dragos Cazan (Springer & Jacoby): Am ramas in Romania pentru ca nu s-a inventat inca tara in care sa umble cainii cu covrigi in coada!

Om cu state vechi in publicitatea romaneasca, Dragos Cazan (Creative Director, Springer & Jacoby) a inceput in McCann – unde a invatat mai intai sa foloseasca calculatorul. Pe parcursul celor 15 ani in industrie a trecut pe la Saatchi & Saatchi, Ogilvy Romania, Leo Burnett si GAV si a pus umarul la fondarea Propaganda si Violet Advertising. Dar nu e de mirare ca a facut atatea in publicitatea romaneasca, daca ne gandim ca la nastere l-au vizitat Stephen King, William Blake si H.P. Lovecraft. Sau cel putin asa ii place sa glumeasca. Pentru mai multe peripetii din adolescenta sau copilarie cititi ce are de zis la AdLife:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GAV

GAV este Agenția de publicitate independentă românească (membră a Grupului de agenții independente Interpartners), fondată și condusă de Lucian Georgescu, primul director de creație român și unul dintre... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

SectiuneBranded


Related