Vizionari speciale cu ocazia lansarii filmului Skyfall in Romania

Pentru a promova parteneriatul dintre seria Bond si Heineken, in fata sediului BNR a fost plasata o valiza misterioasa. Secretul a fost dezvaluit dupa cateva zile, reavealing-ul dand astfel startul unei serii de aventuri ce trebuia rezolvata de participanti.

Promovarea parteneriatului dintre film si Heineken a continuat printr-o gala organizata de Oxygen PR si desfasurata la Grand Cinema Digiplex Baneasa, unde vedetele si jurnalistii din presa de lifestyle si business au adoptat un dress code Black Tie. Printre vedetele prezente la vizionarea oferita de Heineken s-au numarat Iulia Vantur, Adela Popescu, Laura Cosoi, Victor Slav, Mircea Badea, Carmen Bruma, Dan Chisu, Roxana Iliescu, Amalia Enache, Oana Roman si Dragos Chircu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related