GolinHarris si AVON au organizat doua evenimente destinate atragerii atentiei cu privire la lupta impotriva violentei domestice

GolinHarris si AVON au organizat doua evenimente destinate atragerii atentiei cu privire la lupta impotriva violentei domestice

GolinHarris a conceput si implementat prima etapa a programului "1.000 de paturi" parte din "Campania Respectului" initiata de AVON, informeaza un comunicat emis de agentie. In preajma Zilei Internationale a Luptei Impotriva Violentei Domestice, GolinHarris a organizat in parteneriat cu asociatia A.L.E.G pe 27 noiembrie, la Sibiu, conferinta de presa "Violenta domestica - informare si preventie" si evenimentul stradal "Seara de veghe a martorelor tacute". In cadrul evenimentelor a luat cuvantul Andreea Marin Banica, Ambasadoarea Campaniei Respectului.

 

In cadrul evenimentului stradal, voluntarele AVON si A.L.E.G Sibiu au avut mainile legate in lanturi, ca simbol al abuzurilor care le tin prizoniere in propriul camin. De asemenea, participantii au fost incurajati sa aprinda cate o lumanare in amintirea victimelor violentei domestice si sa lasa mesaje persoanele abuzate. Reprezentantii presei locale din Sibiu, blogerii si invitatii la conferinta au primit cate o cheie, simbolizand eliberarea femeilor din lanturile violentei domestice.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related