Cristal Festival: de la Brand Content la Brand Culture

Cristal Festival: de la Brand Content la Brand Culture

Sau magie in materie de continut.
Nu are sens sa insist asupra faptului ca lumea, si implicit publicitatea, e in continua evolutie. Nu numai in ceea ce priveste tehnologia si ideile creative, ci si in ceea ce priveste asteptarile consumatorilor si abordarile de comunicare pe care brandurile le au in relatia lor cu clientii. Continutul nu mai poate fi redus doar la mesajul prin care brandul spune publicului sa cumpere, discursul e un indicator al imaginii unei marci, iar brandul e judecat atat prin prisma lucrurilor pe care le spune, cat si a modului in care face acest lucru. Cuvintele cheie ale zilei "Media – Marketing Brand Content" din cadrul celei de-a douasprezecea editii ale Cristal Festival sunt: media, relevanta, adecvare, coerenta, divertisment si merci beaucoup pour votre aide.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related