Say yes to Red Bull, say yes to life!

Movie: Yes Man ("Yes Man - Un cuvant poate schimba totul")
Brands: Red Bull, Nokia, Polaroid, Dell, Ducati, Toyota, BMW, Suzuki, Volvo, Chevrolet, United Airlines, Audiovox, Shell
Actors: Jim Carrey, Zooey Deschanel, Bradley Cooper, Molly Sims

Pentru ca no means no, pentru ca refuza orice unknown caller, pentru ca nu iese in oras cu prietenii pe motiv ca "I have a thing", pentru ca e asocial si nefericit, pentru ca nu vrea sa evolueze, pentru ca e unul din gulerele albe din banci, care merge la serviciu cu BMW-ul, sta toata ziua in fata unui monitor Dell si respinge apelurile primite pe telefonul lui Nokia, din toate aceste motive Carl (Jim Carrey) este candidatul perfect pentru a demonstra puterea unui cuvant. Astfel, dupa ce asista la un seminar despre puterea de a spune da, desi sceptic la inceput, personajul interpretat de Jim Carrey isi schimba radical modul de viata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Diana Sorina ICHIM
acum 15 ani
Sfat pentru data viitoare. Mai multe informatii pertinente despre product placement decat nararea si comentarea filmului.
Alina Galeriu
acum 15 ani
ai dreptate, m-a cam luat valul de data asta...:)

multumesc pentru sfaturi si ma bucur ca in sfarsit prinde contur rubrica asta, pentru ca pana acum tot primeam commenturi cu pareri despre film, cand de fapt ar trebui sa vorbim despre product placement aici...incet incet invatam si noi si voi :)



Branded


Related