Ursii polari Coca-Cola viziteaza redactiile intr-o activare de presa marca McCann PR

Ursii polari Coca-Cola viziteaza redactiile intr-o activare de presa marca McCann PR

Ursii polari au vizitat mansarda IQads in cadrul unor activari parte din campania internationala care promoveaza reintoarcerea personajelor iconice Coca-Cola in centrul comunicarii. Campania, creata sub umbrela conceptului "magia momentelor petrecute in familie si bucuria apropierii de cei dragi", a fost lansata pe 1 ianuarie prin intermediul unui scurtmetraj de peste sase minute realizat in regia lui Ridley Scott, informeaza un comunicat emis de McCann PR. Campania se va incheia pe 25 februarie.

"Pentru fiecare dintre noi, cele mai frumoase momente sunt cele petrecute in familie. Astfel, prin noua campanie transpunem emotia acestor clipe in povestea unei familii de ursi polari care celebreaza bucuria de a petrece timp cu cei dragi", a declarat Nicoleta Eftimiu (Sparkling Soft Drinks Senior Activation Marketing Manager - Romania & Moldova, Coca-Cola).

Alaturi de videoclipul lansat in mediul digital, campania din Romania cuprinde si un spot TV, afisaje stradale, executii in cinematografe si are o componenta puternica de PR si una promotionala.

De asemenea, parte din campanie sunt si executiile neconventionale de la metrou constand in transformarea scaunelor in locuri din care poate fi urmarit scurtmetrajul regizat de Ridley Scott. Scaunele amintesc de zapada, iar imaginea din spatele scaunelor plaseaza consumatorii in peisajul Polului Nord, alaturi de ursii polari. In fata scaunelor Coca-Cola, pe ecranele oferite de Zoom Media Spectacular, calatorii pot vedea povestea familiei de ursi. Executiile pot fi gasite la statiile de metrou Aurel Vlaicu, Aviatorilor, Eroilor, Izvor, Obor, Piata Romana, Piata Victoriei, Pipera si Piata Sudului.

Iar in online Coca-Cola a lansat o serie de patru mini-jocuri cu ursii polari si cu o serie de elemente grafice despre Regiunea Arctica.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related