[Digital AdLife] Adrian Alexandrescu (Interactions): Primul meu calculator a fost un HC90 luat de parinti dupa ce au renuntat sa cumpere un Oltcit

[Digital AdLife] Adrian Alexandrescu (Interactions): Primul meu calculator a fost un HC90 luat de parinti dupa ce au renuntat sa cumpere un Oltcit

Daca in copilarie ii placea sa construiasca structuri futuriste din piese Mecano, acum lui Adrian Alexandrescu ii place sa construiasca business-uri. In liceu participa an de an la Olimpiadele Nationale de Informatica si tot in perioada aceea, inainte sa implineasca 16 ani, si-a luat si primul job, de programator in FoxPro 2.0. Studentia de la ASE a insemnat si un prim an de antreprenoriat, dupa care s-a alaturat echipei HitMail. Dupa cinci ani de lucru in marketing direct si trei in care a dezvoltat divizia OgilvyOne, la 28 de ani Adrian Alexandrescu a fondat agentia Interactions, impreuna cu Marian Seitan. Despre peripetiile de pe parcurs si amintirile ramase , dar si despre pasiunile pentru care isi face timp dupa programul de la birou ne-a povestit la Digital AdLife.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Dosare editoriale

SectiuneRelated