Marii castigatori ai New York Festivals 2013

Marii castigatori ai New York Festivals 2013

Saptamana trecuta New York Festivals a anuntat castigatorii editiei de anul acesta, scrie bizcommunity.com. Printre marii castigatori din 2013 se numara R/GA USA, Nike, reteaua BBDO, leo Burnett Tailor Made Brazil si McCann Australia.

R/GA USA a primit distinctia World’s Best Idea pentru Nike+FuelBand, device-ul care contorizeaza consumul de energie al posesorului in diferite activitati si il transforma apoi in “Fuel”. FuelBand se conecteaza prin Bluetooth la PC sau smartphone, iar software-ul masoara caloriile, pasii, obiectivele sportive si performantele pentru ca toate datele sa fie apoi incarcate pe site-ul Nike+.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Campanii

Festivaluri

SectiuneBranded


Related