Vedete vs. social media - Din lumina reflectoarelor in lumina tabletelor

Vedete vs. social media - Din lumina reflectoarelor in lumina tabletelor

Viata unei celebritati nu este usoara, fiind mereu in atentia publicului si in intrecere cu ea insasi pentru a ramane in top si pentru a-si construi un brand personal. Cum este totusi sa fii o celebritate acum, cand social media este o metoda atat de rapida si fructuoasa de comunicare cu publicul tau? Cum profiti de pe urma retelelor de socializare din punct de vedere al brandului personal si cum faci fata gurilor rele?

La ICEEfest am avut fata in fata doi reprezentanti ai showbiz-ului autohton si doi reprezentanti ai celor mai importante retele de socializare de la noi: Horia Brenciu (interpret si entertainer), Andreea Raicu (vedeta de televiziune la Prima TV si detinatoare a platformei online care ii poarta numele), Serhad Bolukcu (CEE Market Manager, Facebook) si Dan Bulucea (General Manager, Google Romania), moderati de unul dintre primii artisti romani in social media, Florin Grozea (artist si compozitor).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related