DDB a creat Atelierul de Stil pentru cora Romania

DDB a creat Atelierul de Stil pentru cora Romania

DDB a deschis Atelierul de Stil pentru relansarea brand-ului de haine Influx, apartinand  cora Romania. Pornind de la promisiunea brandului de a oferi consumatorilor romani tinute trendy si in acelasi timp accesibile, DDB a recreat un atelier de design si a invitat clientii hipermarketului sa il viziteze.

"cora este unul dintre clientii nostri de suflet, iar relansarea marcii Influx printr-o campanie interactiva este un alt pas facut impreuna pentru continua evolutie a brandului. Conceptul Atelier de Stil este modul nostru de a traduce atributele Influx intr-o experienta memorabila: pentru prima data, in loc de manechine reale, hainele prezentate in cataloage au stat pe schite-model realizate dupa conturul manechinelor, iar accesoriile specifice de croitorie au fost un liant vizual prin care am dat veridicitate campaniei", a spus Roxana Memetea (Managing Partner, DDB Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related