Bucharest Skyline, desenat de public si artisti: primul eveniment @PUMA Social Store din Fabrica

Bucharest Skyline, desenat de public si artisti: primul eveniment @PUMA Social Store din Fabrica

Azi, de la 8 seara si pana aproape de miezul noptii, bucurestenii sunt invitati la socializare artistica, in Fabrica. Pretextul il constituie inaugurarea @PUMA Social Store, la care participantii sunt invitati sa deseneze alaturi de sapte artisti propria viziune a Bucharest Skyline. Suportul neconventional va fi punga de panza PUMA Tote Bag Natural, iar invitatii sunt bineveniti si daca stiu sa deseneze, dar si daca sunt doar curiosi sa vada cum capata forma un desen pe panza.

In oricare dintre variante, primul pas poate fi facut chiar la eveniment. Pentru invitati, PUMA a pregatit 200 de Tote Bags care vor fi oferite celor care le personalizeaza, 10 kit-uri de desen pe panza si 21 de modele de stenciluri, realizate special pentru eveniment de artistii invitati. Publicul le va putea folosi ca sa le remixeze creatiile sau isi va putea desena propriile idei.

Line-upul este format din Ana Maria Grigoriu + Stelian Dobrescu a.k.a LOOT Design (graphic design), Octav Ungureanu a.k.a. Smoking Cool Cat (comics), Octavian Campeanu a.k.a Vian Peanu (typography), Alexandru Nimurad (fashion), Ioana Sopov (ilustratie) si Serban Mocanu a.k.a Potop (design), iar creatiile publicului vor prinde forma cu ajutorul lui Andrei Carlescu, care ii va asista pe cei prezenti.

Orasul desenat de Ana Maria si Stelian (LOOT) este inspirat de lungile plimbari catre studio din fiecare dimineata. Freamatul urban, dulce, de Bucuresti e simplificat pana cand e gata sa fie tras prin sita de serigrafie pe PUMA Bag. De aici, ajunge inapoi in peisajul mioritic.

Creatorul de moda Alexandru Nimurad vede orasul ca un mare traffic jam, dominat de Casa Poporului si Intercontinental.
Tot Intercontinetalul, dar si Arcul de Triumf, fantana Miorita, Ateneul si Podul Grozavesti se regasesc in viziunea lui Potop despre capitala.De la fereastra lui Octav Ungureanu (Smoking Cool Cat) Bucurestiul poate parea foarte similar cu orice alta capitala. Insa din perspectiva artistului orasul se diferentiaza prin faptul ca traieste. Unul dintre cele mai dezbatute simboluri ale capitalei, monumentul din Piata Revolutiei, se regaseste printre creatiile ilustratoarei Ioana Sopov.

Iar Vian Peanu s-a folosit de typography pentru a ilustra un Bucuresti customizabil, cu o frumusete ce asteapta sa fie descoperita si inteleasa la nivel individual.Despre PUMA Social Store din Fabrica

PUMA Social Store din Fabrica este primul magazin dedicat in intregime produselor de lifestyle, in cadrul Fabrica Urban Resort, pe strada 11 iunie, nr. 50. Spatiul este unul multifunctional si modular, fiind caracterizat de mai multe directii: local, eco, retro, electro, versatil, interactiv.

Partenerii media ai evenimentului sunt: 220.ro, HipMag, Igloo, Zeppelin, Tataia, Metropotam, 24-FUN, Mixtopia si SUB25.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

SectiuneBranded


Related