Fanii Harap Alb Continua pot citi revista printr-o aplicatie mobile dezvoltata de Zitec

Fanii Harap Alb Continua pot citi revista printr-o aplicatie mobile dezvoltata de Zitec

Zitec a dezvoltat pentru promovarea revistei de benzi desenate Harap Alb aplicatia Super Erou, pentru iPad si dispozitivele cu sisteme de operare Android, informeaza un comunicat emis de Total PR. Aplicatia e disponibila gratuit in Apple Store si Google Play incepand cu 15 iunie.

"Am intentionat de la bun inceput sa avem si o versiune electronica a revistei HAC. Asa am descoperit Zitec. De unde initial ar fi trebuit sa lucram impreuna pentru aplicatia dedicata revistei, am ajuns sa devenim parteneri. Am avut pretentia ca in aplicatie sa existe asa numita 'navigatie asistata', gaselnita care aduce experienta unui comic book mai aproape de animatie. Cei de la Zitec au inteles si, astazi, avem prima aplicatie de acest gen din Romania", a spus Mihai Ionascu (fondator Harap Alb Continua).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related