Primele agentii romanesti shortlistate la Cannes Lions 2013

Primele agentii romanesti shortlistate la Cannes Lions 2013

Cannes Lions Festival 2013 si-a anuntat primele nominalizari, la categoriile Direct, Innovation si Promo&Activation. Printre campaniile finaliste se gasesc si trei proiecte create de agentii romanesti.

Campania creata de McCann Erickson Bucuresti pentru Vodafone, "Biblioteca Digitala", este nominalizata la doua categorii: sectiunea "Direct", categoria "Ambient Media: large scale" si sectiunea "Promo & Activation", categoria "Commercial Public Services Incl. Healthcare & Medical".

Campania "Secunda-viata", creata de Leo Burnett & Target Bucuresti, a fost nominalizata la sectiunea "Promo & Activation", categoria "Best Integrated Campaign Led by Promotion and Activation".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related