Campania de comunicare pentru "Ajuta copiii!", semnata de Creative Market

Creative Market a dezvoltat campania de comunicare pentru "Ajuta copiii!", programul umanitar al Fundatiei Ringier, desfasurat in principal prin intermediul ziarului Libertatea si sustinut de toate brandurile trustului, informeaza un comunicat emis de agentie. Scopul programului este de a-i ajuta pe copiii grav bolnavi ai caror parinti nu ii pot sustine financiar in lupta pentru vindecare.

Campania, construita pornind de la dihotomia lipsa de timp a unei persoane normale - lipsa de timp a acestor copii care se lupta sa traiasca, contine executii TV, radio, print si online pe site-urile trustului. De asemenea, spotul TV este difuzat de posturile de televiziune Kanal D, Realitatea, B1 si Etno.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Creative Market Agency

Creative Market Agency is the only PR agency in Romania specialized in fashion, beauty and lifestyle brands. We are an independently owned boutique PR agency, founded in 2010 with a team of highly experienced,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related