Training luat personal

Training luat personal

Discutia despre creativitate si dezvoltare personala intotdeauna mi s-a parut o apasare care sustine in spate greutatea a 20 de TEDx-uri, a altor 60 de clisee in frunte cu „creativitatea este un muschi” si care este un subiect dezbatut dupa vreo 4-5 beri.

M-am inscris cu asteptari minime la PERSONAL INNOVATION CHALLENGE, proiect organizat de Creative Fitness Studio parte din Fundatia Friends for Friends. Poate pentru ca am mai fost in perioada studentiei la vreo 2 evenimente de genul asta unde am auzit povesti despre cum trainerii si-au facut propria afacere cu doar 10.000 euro si astfel si-au schimbat viata sau cum poti sa-ti dai demisia fara nicio grija.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related