Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Lactate, Carne, Snacks si Dulciuri in online in iunie 2013

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Lactate, Carne, Snacks si Dulciuri in online in iunie 2013

Sectorul Lactate si Branzeturi a generat in luna iunie a acestui an peste 1100 de aparitii in online, cu 7% mai mult ca in luna mai, si un viewership de 2,5 milioane. Vizibilitatea sectorului a crescut fata de luna precedenta cu 40% in presa online, insa a scazut pe retelele sociale si pe bloguri & forumuri cu 4%, respectiv 17%. Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

 

Topul vizibilitatii brandurilor de Lactate si Branzeturi in online, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele analizate, este condus in luna iunie de Napolact, Activia Romania si Olympus.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related