Publicitatea iubeste si cainii vagabonzi

Publicitatea iubeste si cainii vagabonzi

Ca Bucurestiul e plin de caini vagabonzi stie toata lumea, mai ales oamenii care-si duc vietile intre granitele capitalei noastre. De unde vin cainii e o necunoscuta pentru multi, dar exista cateva teorii. Eu ader la una dintre ele, care suna foarte plauzibil: cand Ceausescu a vrut Casa Poporului, i s-a dat locul in care se afla cartierul Uranus, singura zona de deal din Bucuresti, un cartier pitoresc, plin de case colorate si gradini verzi, cu multi catei. Cand casele au fost daramate si oamenii mutati la blocuri, nu au mai avut loc si de saracele animale, asa ca le-au dat drumul pe strazi, unde urmasii lor traiesc si astazi. Desigur, teoria se poate extrapola pentru toate cartierele pe care le-au distrus arhitectii lui Ceausescu ca sa faca blocuri. O alta vorba din popor spune ca orasul nostru e plin de energie negativa (pot sa inteleg asta) si ca animalele de pe strazi absorb aceasta energie, asa ca avem nevoie de toti cainii si toate pisicele tomberoneze.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Next Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated