Cainii maidanezi traverseaza pe trecere intr-o campanie pentru Politia Rutiera Romana

Cainii maidanezi traverseaza pe trecere intr-o campanie pentru Politia Rutiera Romana

[UPDATE] Ca urmare a campaniei "Traversati prin locurile marcate", sloganul "Daca ei pot, toata lumea poate. Traversati prin locurile marcate" a fost tradus in peste 20 de limbi straine, generand peste 245 de articole in presa internationala si peste 100 de materiale in presa din Romania.

Campania a ajuns in 45 de tari de pe 5 continente si s-a propagat pe multe site-uri de stiri, site-uri de video sharing, pe bloguri si pe retele sociale. Spotul "Cainii" are pana in acest moment peste 110.000 de vizualizari in mediul online. Tarile unde au aparut cele mai multe articole sunt: Iran, Japonia, Brazilia, China, Grecia, Italia, Franta, Spania, Venezuela si Emiratele Arabe Unite. Printre site-urile internationale care au publicat stiri despre campania cu caini se numara: afp.com, discovery.com, arabnews.com, france24.com, news24.com, lastampa.it, uknewsyahoo.com, greek24.com, ilmondo.it, iar printre cele romanesti: hotnews.ro, evz.ro, libertatea.ro, gandul.info, zf.ro, digi24.ro, academiacatavencu.ro, adevarul.ro, cancan.ro etc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Next Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

Reload Film

Infiintata la inceputul anului 2005, Reload Film este o casa de productie full service ce ofera servicii si solutii complete de productie pentru advertising, film artistic. A devenit in scurt timp una  din... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related