Adi Hadean este vedeta noii campanii AGRICOLA, creata de Digital Ads

Adi Hadean este vedeta noii campanii AGRICOLA, creata de Digital Ads

Digital Ads a creat "Bucatarul Familiei", o noua campanie pentru Grupul AGRICOLA, care se adreseaza celor pasionati de gatit si are forma unui concurs online. Timp de o luna, oricine poate participa la probele de pe platforma campaniei, iar la final un castigator poate pleca intr-o excursie culinara alaturi de bloggerul culinar Adrian Hadean, arata un comunicat emis de Rogalski Damaschin Public Relations, agentia care se ocupa de comunicarea campaniei.

Participantii la concurs trebuie sa isi dovedeasca creativitatea in bucatarie realizand retete, sa isi dovedeasca expertiza prin recunoasterea ingredientelor din retete celebre din diferite bucatarii ale lumii, dar si sa se amuze participand la diferite jocuri propuse de AGRICOLA. La final, participantii aflati pe primele 10 locuri vor fi jurizati de Adi Hadean care va alege, pe baza unor criterii calitative, cu cine va pleca el in excursia culinara in Valencia. Alaturi de premiul cel mare, participantii mai pot castiga vizite experientiale la AGRICOLA sau, saptamanal, premii constand in cosuri ce contin produsele ale companiei: Puiul Familist, Salamul de Sibiu AGRICOLA, Cordon Bleu de Pui, Oua de la Gaini Fericite.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related