Lowe sarbatoreste 20 de ani de publicitate

Lowe sarbatoreste 20 de ani de publicitate

Pe 12 septembrie 2013, Lowe Romania aniverseaza 20 de ani de activitate pe piata din Romania. Grupul insumeaza astazi 7 companii, care in ultimele doua decenii au creat sute de campanii si spot-uri TV, au incheiat parteneriate cu sute de clienti, iar colaborarea cu unii dintre ei dureaza de 20 de ani, arata un comunicat emis de GolinHarris.

Lowe a fost infiintata in 1993, sub numele de Plus Advertising, sub conducerea Veronicai Savanciuc si a lui Paul Radu. In 1995 agentia se afilia la reteaua internationala Lintas, membra Interpublic, unul dintre cele mai mari holdinguri de comunicare din lume.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related