FFFF relanseaza Creative Fitness Studio

FFFF relanseaza Creative Fitness Studio

Pe 26 septembrie va incepe noua editie Creative Fitness Studio adresata publicului larg - o experienta de patru zile, 18 ore, care concentreaza 25 de metode si exercitii care vor deschide participantilor noi perspective de gandire.

Inovatia si investitia in oameni - solutie pentru problemele actuale:

Inovatia prin dezvoltarea resurselor umane este, conform unui studiu shortCUT Research, una din prioritatile companiilor performante din Europa Centrala si de Est.

Studiul desfasurat pentru Creative Fitness Studio a luat in calcul 50 de companii listate in Top 500 Central Europe publicat de Deloitte in 2012 (finaliste Business Europe Awards) si companii romanesti listate in topul performantei de catre revista Biz anul trecut. Companiile analizate la nivelul valorilor, misiunii si obiectivelor asumate reprezinta sase sectoare ale economiei: financiar, tehnic/media/telecom, energie si resurse, productie, imobiliare si constructii, retail/FMCG, respectiv sanatate/ingrijire.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related