A doua editie a Scolii de Beauty Blogging by L'Oreal Paris

L'Oreal Paris organizeaza cea de-a doua editie a campaniei Scoala de Beauty Blogging, informeaza un comunicat emis de Smartpoint Consulting. Pentru a se putea inscrie, bloggerii trebuie sa creeze articole pe una dintre temele Make-up&Fashion si Increderea ca definitie a frumusetii. De asemenea, bloggerii vor proba interesul pentru segmentul beauty prin 3 link-uri catre alte articole de gen, scrise anterior startului campaniei.

"Si in cea de-a doua editie a campaniei 'Scoala de Beauty Blogging' by L’Oreal Paris ne propunem sa continuam dezvoltarea unei nise tot mai vizibile in blogosfera romaneasca – cea dedicata frumusetii. Ne dorim sa formam bloggeri de beauty care sa scrie intr-un mod profesionist si dintr-o perspectiva originala despre cosmetice, parfumuri, tratamente cosmetice, astfel incat sa formeze si sa informeze corect publicul tinta", a declarat Alexandru Nicolaica (New Media & Market Intelligence Manager, L'Oreal Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related