Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Vin, Whisky, Vodka si Bere in online in septembrie 2013

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Vin, Whisky, Vodka si Bere in online in septembrie 2013

Sectorul Vin a generat in luna septembrie a acestui an 617 aparitii in online, cu aproape 2% mai putin ca in luna august, si un viewership de peste 970.000. Vizibilitatea sectorului a crescut fata de luna precedenta cu 12% in presa online si cu 3% pe bloguri si forumuri, dar a scazut cu aproape 15% in retelele sociale.

Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

  

Topul vizibilitatii brandurilor de Vin in online, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele analizate, este condus in luna septembrie de Recas, Jidvei si Murfatlar.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related