Leo Burnett a castigat contul BRD Groupe Societe Generale

Leo Burnett a castigat contul BRD Groupe Societe Generale

Incepand cu luna august, grupul Leo Burnett asigura pentru BRD servicii de comunicare integrata. Contractul de colaborare a fost stabilit pentru o perioada de trei ani, timp in care Leo Burnett va asigura servicii de ATL, strategie de brand, comunicare online si PR, informeaza un comunicat emis de agentie. Agentia va propune o noua directie de comunicare pe termen mediu-lung si va implementa campanii integrate pentru BRD, atat pentru sustinerea imaginii companiei in randul publicului tinta, cat si pentru promovarea eficienta a produselor si serviciilor bancii.

“Am demarat acest proces de selectie in ideea de a gasi un partener capabil sa inteleaga activitatea bancii, provocarile la care trebuie sa raspundem, dificultatile cu care ne confruntam in contextul complex al pietei din Romania. Am dorit o agentie creativa, insa nu doar atat.  Partenerul nostru trebuie sa ne sprijine demersul comercial printr-o strategie adecvata si sa poata fi capabil sa integreze canalele de comunicare in campanii de succes, cu impact direct in pozitia noastra pe piata. Avem deci toate motivele sa credem ca vom face echipa buna cu noua noastra agentie”, a spus Flavia Popa (Secretar General, BRD Groupe Societe Generale).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related